Standvejen 70 2 sal 2900 Hellerup      +45 53 62 21 28

Bestyrelse

Ladies Affairs Bestyrelse

Ladies Affairs bestyrelse er nøje udvalgt og bestående af et kompetent og fagligt udvalg med hjertet det rette sted.  

Claes Wallich

Claes Wallich CEO &  investor – bestyrelses medlem 

Vi er meget stolte over at kunne introducere vores Ladies Affairs bestyrelsesmedlem Claes Wallich – grundlægger af CCJJ Holding ApS, House of Wallich med flere. Claes er en kæmpe styrke og støtte for Ladies Affairs. Vi kunne ikke fuldføre vores arbejde og mission uden dig. Personligt tak til dig, Claes, for din uvurdérlige støtte og opbakning af Ladies Affairs.

Silje

Silje Victoria Juel Rubæk, cand.jur – bestyrelsesmedlem 

Vi er stolte af at introducere vores bestyrelsesmedlem og juridiske konsulent Silje Juel Rubæk – cand.jur fra Københavns Universitet. Foruden Siljes frivillige juridiske arbejde for Ladies Affairs, arbejder Silje som juridisk konsulent hos Danmarks Idrætsforbund (DIF). Vi er ovenud taknemmelige for Siljes indsats og engagement.

680454_10151134551448822_2114906144_o

Laura Ruth Petersen, MSc. In Service Management (cand.soc), grundlægger og bestyrelsesformand 

Mød vores bestyrelsesformand og grundlægger af Ladies Affairs Laura Ruth Petersen. Med en master i social science in service management (cand.soc) fra CBS og en solid historik inden for velgørenhedsarbejde og events – herunder etablering af Copenhagen Charity Week, THINK med flere. Vi glæder os til mange flere indsamlinger og til at være aktive medspillere i at gøre en forskel for de mest udsatte kvinder og børn. Tak for jeres uundværlige støtte. 

Mai Manniche

Mai Manniche, CEO – bestyrelsesmedlem 

Vi er stolte af Ladies Affairs bestyrelsesmedlem Mai Manniche. Mai har været en loyal og trofast støtte for Ladies Affairs lige fra start. Foruden Mais frivillige arbejde for Ladies Affairs er hun grundlægger af det luksuriøse smykkebrand Jewlscph. Vi er ovenud taknemmelige for hendes skønne donationer og engagement. Vi glæder os til at byde jer velkommen til en ny og særlig version af Ladies Affairs. Af hjertet tak skønneste Mai Manniche.Karen Simonsen

Karen Simonsen, CCO/CEO – bestyrelsesmedlem 

Mød vores nyeste medlem af Ladies Affairs bestyrelsen Karen Simonsen. Til dagligt er hun Kreativ direktør I modevirksomheden Karen By Simonsen – som hun stiftede i 2009 sammen med DK Company. Karen har 25 års erfaring i modebranchen, hvor hun har arbejdet som designer og erhvervskvinde. Hun har siddet i utallige bestyrelser bl.a. som næstformand i DAFI ( Idag Global Fashion Agenda), Copenhagen Fashion Weeks, samt i BU’s bestyrelse under Udenrigsministeriet. Idag er hun også medlem af Flora D’s bestyrelses og hjælper starts up’s som business angel, hvorfor Karen er et kæmpe aktiv i bestyrelsen.

Af hjertet tak til Karen for at tage aktiv del i den rejse, som Ladies Affairs er på.

Morten Mahler

Morten Mahler Revisor MA of (Tax) – bestyrelsesmedlem 

Mød vores bestyrelsesmedlem Morten Mahler (MA of Tax). Morten er til daglig managing partner hos MM Care Skatterådgivning, og han brænder for at gøre en forskel for sårbare kvinder og børn. Vi er meget taknemmelige for Mortens entusiasme og opbakning af Ladies Affairs.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Glem ikke at følge med I vores sense nyheder og tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Testimonials

Hvor vi gør en forskel